Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Procureur aan stuk |100gr (Slagerij Gerritschen)

Procureur aan stuk |100gr (Slagerij Gerritschen)
€1,80
Beschikbaarheid: Op voorraad
Procureur is een varkensnek zonder been. Een mooi doorregen stuk vlees en daardoor vol van smaak. Het is een heerlijk zacht stuk vlees wat uitermate geschikt is om lang te garen op een lage temperatuur. Erg geschikt om te bereiden op de barbecue. Het is nooit droog maar altijd mals en sappig,
De procureur is een prima stuk barbecue vlees om mee te experimenteren op je barbecue. De procureur of varkensnek wordt ook vaak gebruikt om pulled pork van te maken. Het enige wat je nodig hebt is geduld.

Haal de procureur 1 uur voordat het vlees de barbecue op gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
Plaats de procureur in het midden van de barbecue en sluit vervolgens de gaten, alleen de gaten van de deksel laat je open. Dit zorgt voor een constante temperatuur van 80 °C graden.
Gaar langzaam tot een kerntemperatuur van 62 °C is bereikt (Dit kun je meten met een kerntemperatuurmeter). Voor Pulled Porc 78 graden in de kern van het vlees.


Bereidingsadvies: Haal de procureur 1 uur voordat het vlees de barbecue op gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen. Plaats de procureur in het midden van de barbecue en sluit vervolgens de gaten, alleen de gaten van de deksel laat je open. Dit zorgt voor een constante temperatuur van 80 °C graden. Gaar langzaam tot een kerntemperatuur van 62 °C is bereikt (Dit kun je meten met een kerntemperatuurmeter). Voor Pulled Porc 78 graden in de kern van het vlees.
Ingrediënten: Vrij van de 14 hoofdallergenen.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen